;

Studieture og -rejser

Som studerende ved Det Blå Gymnasium har du rige muligheder for at komme til udlandet, idet gymnasiet både arrangerer studieture for de enkelte klasser og tilbyder forlagt undervisning i udlandet. Efter afsluttet eksamen er der desuden mulighed for at komme i praktik i udlandet (PIU). 

Studieture

Studieture, er rejser der arrangeres for de enkelte klasser på henholdsvis 1. g og 2. g. For 1. g-studerende arrangeres en 3-dages studietur til København, der vil indgå som en del af studieområdet.

Læs regler for deltagelse ved studieture for 1. g her (Udfyld rejsekontrakten for 1.g)

På 2. g af HHX arrangerer gymnasiet en studietur af én uges varighed til et rejsemål i Europa fx Bruxelles, Strasbourg, Krakow og Amsterdam. Som studerende skal man her forvente en brugerbetaling på ca. 3-4.000 kr. afhængigt af rejsemålet.

Læs regler for deltagelse ved studieture for 2. g her (Udfyld rejsekontrakten for 2.g)

Studierejser (forlagt undervisning)

I foråret på 1. g er der et tilbud om én uges studierejse til en destination i Europa. Mulige rejsedestinationer er fx London og Malaga. Det kan variere fra år til år, hvilke rejsedestinationer der udbydes. De studerende tilmelder sig individuelt. Der vil her være en brugerbetaling på ca. 5-6.000 kr. pr. studerende afhængigt af rejsedestinationen.

I efteråret på 3. g tilbydes der en 2- eller 3-ugers studierejse til destinationer i Europa (fx England og Spanien) og Kina. Under opholdet arbejdes der med kulturelle, historiske og samfundsøkonomiske aspekter af udviklingen i det globale samfund. Afhængigt af rejsemålet kan der forventes en brugerbetaling på mellem 8.000 og 21.000 kr. pr. studerende.

Læs regler for deltagelse ved studieture for 3. g her

DSC_0870.JPG

Ovennævnte studierejser omfatter undervisning, udflugter og virksomhedsbesøg og udbydes i samarbejde med andre handelsgymnasier. Det Blå Gymnasium dækker omkostninger til undervisning, mens den studerende selv betaler for rejse og ophold. Indkvarteringsformen er privat eller i tilknytning til universitetet, hvor undervisningen foregår.

Du kan læse mere om studierejserne på Synergiskolernes hjemmeside www.synergiskolerne.dk

PIU - Praktik i udlandet

Hvis du ønsker en erhvervsuddannelse, når du er færdig med HHX-uddannelsen, har du mulighed for at tage en del af praktikperioden i udlandet. Du får således både løn og merit for din praktik i udlandet. Via PIU-ordningen får du hjælp til at finde en praktikplads og desuden rejse- og flytteudgifter dækket.

Kontakt vores PIU-koordinatorer Pia Havshøi (pha@vestfyns.dk) for mere information.

Du kan læse mere om PIU på www.PIU-sekretariatet.dk
 

【丰胸产品】刘丽丽:丰胸产品那个时候我刚好失恋,很显然男人大多喜欢胸部大的丰胸女生,那次失恋给我的打击很大。我下定决心一定要丰胸,粉嫩公主酒酿蛋丰胸也是很偶然找到粉嫩公主酒酿蛋,但粉嫩公主酒酿蛋没有让我失望粉嫩公主酒酿蛋